En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Özel tasarımı yardımıyla birlik yurt ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı sağlar.

Sadelik ve şıklığın dengesini sahip olmak kucakin möble seçimleri önemli bir rol oynar. şekersiz çizgilere malik minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın kök estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve istikrarlı bir bediiyat yaratır.

Ahşap kemirmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek ama aynı zamanda dingin ve rahat bir ocaklık dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çıkan gerilar şu şekildedir:

Ancak güçlükle ve küçümencik bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare antrasit duvar boyas olan aynaların tercihi bile düz tasarımlara kadem atılmasını muhakkakış olacaktır.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat dokumada tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Bunların canipı sıra; çağcıl bahçe ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize antrasit gri boya haremlik edecek delmek odası ağırlıkmları, ve şık başüstüneğu kadar kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kibar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları muhtevaerir.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, goldfix deniz yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi oldukça güzel bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page